Straight is een Erkend Leerbedrijf

Al vanaf 2007 begeleiden wij stagiaires. In 2014 kregen wij ons erkenningsbewijs van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs (SBB). Hiermee zijn wij bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar onderwijs. Wie bij Straight op stage komt, doet serieuze beroepservaring op. We zeggen niet dat je helemaal nooit krullen van de vloer zal hoeven vegen, maar dat is zeker niet waarom je er bent als je bij ons je stage doet. All hands on deck!
 
Review Dewi Veldhuizen (stage 2016)
“In mijn tweede jaar van de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan het ROC van Amsterdam kreeg ik de opdracht een leuke stageplek te vinden waarbij ik ervaring kon gaan opdoen in de praktijk. Mijn interesse lag naast audiovisuele vormgeving, altijd al bij grafische vormgeving. Ik besloot dan ook om een plek te zoeken in deze branche.
 
Al snel had ik mijn stageplek gevonden, namelijk bij Straight Premedia BV. Dit is een kleinschalig bedrijf qua werknemers, maar zij hebben een klantenbestand met grote namen. Dit leek mij perfect om mijn eerste stage bij te lopen. Op mijn eerste werkdag werd ik al vriendelijk ontvangen door mijn nieuwe collega’s, en was er zelfs een leuk hondje aanwezig op de werkvloer. Ik kreeg mijn eigen werkplek, en ook al meteen een opdracht om aan te werken. De zes maanden die volgden hield ik mij veel bezig met de programma’s Adobe Indesign, Photoshop en Illustrator. Zo leerde ik huisstijlen kennen en creëren, gaf ik vorm aan teksten, retoucheerde ik afbeeldingen en maakte ik symbolen en iconen.
 
Mijn collega’s waren altijd even vriendelijk, behulpzaam en de sfeer was er altijd prettig. Jaap van Bruggen heeft mij eens meegenomen naar een drukkerij, zodat ik kon zien hoe het er daar aan toeging. Dit was een erg leuke en leerzame ervaring. Tevens was er bij Straight Premedia veel ruimte voor mijn eigen ideeën en opdrachten die ik vanuit school mee kreeg en stonden ze altijd voor mij klaar.
 
Wanneer je op zoek bent naar een tamelijk rustige, gezellige en leerzame stageplek zou ik Straight Premedia zeker aanraden. Ik ben ze namelijk nog steeds dankbaar voor mijn leuke stageperiode!”

SBB erkenningsbewijs erkend leerbedrijf

 

 
< terug

020 75 11 970 info@str8.nl
Kuiperbergweg 50 1101 AG Amsterdam
KvK Amsterdam: 24315396 BTW: NL.8095.53.314.B.01