Routebeschrijving auto

Vanuit Amsterdam:
Neem vanaf de A2 de afslag Ouderkerk a/d Amstel/Transferium/Amsterdam Arena. Bovenaan de afslag linksaf. Ga na het 1e stoplicht met de weg mee naar rechts. Onderaan de afrit bij de stoplichten naar rechts en bij de volgende stoplichten opnieuw naar rechts. Na 300 meter met de weg mee naar links. Na 500 meter is er opnieuw een haakse bocht naar links – maar neem deze niet. Wat je wel moet doen is rechtsaf het fietspad oversteken. Ga meteen naar links het parkeerterrein op en je bent bij Straight.
 
Vanuit Almere/Amersfoort:
Vanaf de A1 neem je de A9 richting Amstelveen. Op de A9 neem je afslag Zuid-Oost/AMC (afslag IKEA/AMC). Ga aan het eind van de afslag rechtsaf richting Zuid-Oost. Rijd onder de snelweg door, ga bij het 2de stoplicht linksaf (voor het pand van Honeywell langs). Na ongeveer 300 meter is er een haakse bocht naar rechts – maar neem deze niet. Ga rechtdoor en steek het fietspad over. Ga meteen naar links het parkeerterrein op en je bent bij Straight.
 
Vanuit Utrecht (A2):
Vanaf de A2 neem je de afslag A9/Amersfoort. Neem de afslag Zuid-Oost/AMC (afslag IKEA/AMC). Aan het eind van de afslag rechtsaf richting Zuid-Oost. Rijd onder de snelweg door ga bij het 2de stoplicht linksaf (voor het pand van Honeywell langs). Na ongeveer 300 meter is er een haakse bocht naar rechts – maar neem deze niet. Ga rechtdoor en steek het fietspad over. Ga meteen naar links het parkeerterrein op en je bent bij Straight.
 
Routebeschrijving openbaar vervoer:
Het dichtstbijzijnde metro-/treinstation is Bijlmer/Arena (diverse treinen, metrolijnen 50 en 54, ca. 25 minuten lopen naar Straight). Het dichtstbijzijnde metrostation is Bullewijk (lijnen 50 +54, ca.15 minuten lopen naar Straight). De dichtstbijzijnde bushalte is Laarderhoogtweg (buslijnen 120, 126 en 328 , ca. 8 minuten lopen naar Straight). Maar je kunt ook even bellen met Straight – dan pikken we je op bij het station.

020 75 11 970 info@str8.nl
Kuiperbergweg 50 1101 AG Amsterdam
KvK Amsterdam: 24315396 BTW: NL.8095.53.314.B.01