Nieuws Straight

Straight. wint zilver!

Iedereen die ons kent, weet dat we hoge eisen stellen aan onszelf. Dat geldt voor ons werk en voor onze rol in de wereld. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen was al belangrijk voor ons voordat het in de mode kwam. Natuurlijk wilden wij wel eens weten of we op de goede weg waren, daarom besloten wij ons aan te sluiten bij het internationale netwerk voor duurzaamheid EcoVadis. EcoVadis opereert in 150 landen en in 190 sectoren.
 
Wij werden grondig geƫvalueerd op wel 21 MVO criteria op het gebied van milieu, arbeidsomstandigheden, duurzaam inkopen en eerlijk zakendoen. Bij EcoVadis kun je niet zomaar iets beweren, alles moet uitvoerig worden aangetoond. Dat laatste is voor een klein bedrijf waarin iedereen altijd hard aan het werk is, best lastig.
 
Maar we deden het, en we behaalden zilver.
 
Zilver, wat betekent dat? Het betekent dat we op de geƫvalueerde criteria een score hebben behaald waarmee we tot de 30% top behoren van de bedrijven in onze branche die zich hebben aangesloten bij EcoVadis. Dat is geen kleine prestatie en wij zijn er trots op!
 
Uiteraard gaan we nu niet achterover leunen. We blijven ons inzetten om goed werk te leveren en tegelijk ook goed te zijn voor onze mensen, onze relaties en de planeet. Even een vreugdedansje en hup weer aan de slag.
 
Wil je meer weten over hoe wij aan dit mooie resultaat zijn gekomen? Vraag het aan Jan.

EcoVadis Silver
020 75 11 970 info@str8.nl
Kuiperbergweg 50 1101 AG Amsterdam
KvK Amsterdam: 24315396 BTW: NL.8095.53.314.B.01